• Haven anno 2016

  • De oude omgeving

Copyright 2018 - Custom text here

Even voorstellen Bas en Marjon

IMG 0543Weer terug.
Voorstellen waarom voorstellen vragen wij ons af we komen terug. Maar eenmaal terug is er toch een hoop veranderd...

 

vele nieuwe gezichten andere boten en een nieuw bestuur.
Maar wat blijft is de gezelligheid en eenmaal terug voelt het echt als thuiskomen.

Wij Bas en Marjon zijn ongeveer  12 jaar geleden  vertrokken naar de jachthaven Marina Makkum om van daaruit snel op de eilanden te zijn en lekker op het wad te zeilen. Dit hebben we dan ook veel gedaan. Zo lagen we vaak in de najaarsvakantie veel op Vlieland het is dan heerlijk rustig is de haven. In Hoorn ging Bas bij de WSV Hoorn helpen in de wedstrijdcommissie en werd het tijd om de boot weer in Hoorn te leggen. Door de werkzaamheden binnen de wedstrijd commissie werd er gekozen voor een plek in deze haven.
Na 7 jaar bij de WSV Hoorn gelegen te hebben en het stoppen bij de wedstrijdcommissie werd het weer tijd voor de WSV de Karperskuyl waar we nu een jaar als aspirant lid liggen.IMG 0543

Voor de mensen die ons niet kennen even voorstellen dan maar.
Bas een ervaren zeiler met veel wedstrijd organisatie ervaring en werkzaam als administratief medewerker bij Esdege Reigersdaal. Marjon vind zeilen leuk als het maar in het zonnetje is.
Gaby is de danseres van de familie en schittert in een ballroom formatie team en als  koppel bij ballroom wedstrijden.
Kars is bezig met zijn laatste onderdeel voor zijn havo diploma en heeft een eigen bedrijfje voor het maken van websites. Hij weet alles van Apple computers.
Daarnaast hebben wij als gezin vaak een pleegkind (baby) van Parlan bij ons wonen, wij zorgen dan voor een baby waarvan de moeder door omstandigheden niet voor haar kindje kan zorgen.

Tot ziens op de haven.
Gr Bas, Marjon, Gaby en Kars.

 

f t g m

Contact
Secretaris 

Hester Nentenaar

hesternentenaar(at)outlook.com
info(at)dekarperskuyl.nl

Webmaster
Bas van Iersel
webmaster(at)dekarperskuyl.nl