• Haven anno 2016

  • De oude omgeving

Copyright 2018 - Custom text here

In de kijkerd

IMG 0543Weer terug.
Voorstellen waarom voorstellen vragen wij ons af we komen terug. Maar eenmaal terug is er toch een hoop veranderd...

Lees meer...

Voorzitterspraat

WSV De Karperskuyl volop in beweging,

En dat kan ik met trots vermelden. Onze haven ligt er keurig bij, we hebben leuke leden en de sfeer is goed. We kijken altijd vooruit en proberen de boel levendig te houden.

Lees meer...

voorzitterspraat

WSV De Karperskuyl volop in beweging,

En dat kan ik met trots vermelden. Onze haven ligt er keurig bij, we hebben leuke leden en de sfeer is goed. We kijken altijd vooruit en proberen de boel levendig te houden.

Na een kostbare maar nuttige verbouwing is het fijn om te vernemen dat veel mensen trots zijn op ons clubhuis. Onlangs hadden wij een bevriende zeilvereniging te gast. Zij waren allen zeer onder de indruk van de wijze waarop zij door ons werden ontvangen en van de locatie waar zij hun avondprogramma mochten doorbrengen.
Vorige week hebben Jan Jongerius en Peter Reuzenaar twee boeien opgehaald bij een depot van Rijkswaterstaat in Rozenburg. Na een lange en vermoeiende speurtocht en na net zulke lange onderhandelingen heeft Jan het voor elkaar gekregen dat we twee afgeschreven “Rijkseigendommen” mochten weghalen met als doel om onze haven een nog meer Nautische uitstraling te geven. De rode- en groene boeien liggen nu opgeslagen in de loods en zullen we ze opknappen en een mooie plek geven.6 Stevig vastgebonden voor vervoer Small
Dan staat er nog iets nieuws te gebeuren, we gaan naar Engeland. Georganiseerd vanuit onze eigen leden Cees en Ruud gaan we met acht schepen in flottielje naar Lowestoft en Southwold, uiteraard als de weergoden het ons toestaan. Veiligheid en vooral plezier staan aan de basis van deze onderneming. We gaan er iets moois van maken.
Als laatste wil ik toch even jullie aandacht vragen voor de speeltuin. In goed overleg met en volledig betaald door de gemeente is het grasveldje volledig opnieuw ingedeeld. Alle speeltoestellen zijn weer nieuw en gangbaar gemaakt en tevens is de veiligheid op orde gebracht. Door het plaatsen van een hek is het nog veiliger voor de kinderen en ziet het er professioneler uit. We zijn voornemens om onze toegangspoort anderhalve meter naar binnen te plaatsen en afsluitbaar te maken. Zo kunnen de buurtkinderen hun speelplek op zonder dat zij over ons haventerrein hoeven te lopen. Gerry Dessing leidt dit project en we gaan er alles aan doen om ook dit mooi af te ronden.
Nou dit was het voor deze keer. Ik wens jullie allemaal een mooie- en vooral nautische zomer met veel mijlen en mooi weer.

Maurice Kasbergen,
Voorzitter.

f t g m

Contact
Secretaris 

Hester Nentenaar

hesternentenaar(at)outlook.com
info(at)dekarperskuyl.nl

Webmaster
Bas van Iersel
webmaster(at)dekarperskuyl.nl